Stel cookie voorkeur in

Wie zijn wij?

25 jaar

In één aaneengeschakelde, rijke leefomgeving kunnen kinderen spelen en leren afwisselen en dragen we als een team de verantwoordelijkheid voor een optimale, constante ontwikkelingslijn. 

In september 2020 bestaat Eigenwijze kinderopvang en ontwikkeling (voorheen Dribbel), 25 jaar. Een particulier initiatief met 25 ervaringsjaren in kinderdagverblijf, peuterarrangementen, buitenschoolse opvang, tussenschoolse opvang en outdoor sport bso. Samenwerkend met kinderopvangpartners in de stad, gemeente ‘s-Hertogenbosch, basisscholen, sportclubs, jeugd- en jongerenwerk en daarmee maatschappelijk betrokken.

Team Eigenwijze bestaat uit:
Pedagogisch medewerkers, pedagogisch coaches, een team van vrijwilligers voor tussenschoolse opvang (tso), senior pedagogisch medewerkers, een directrice, bewegingsspecialisten, kunstenaars en betrokken kantoor- en huishoudelijk medewerkers.

Medio augustus openen we een BSO in Vlijmen bij de hockeyclub. Zomer 2021 openen we een kinderdagopvang op locatie Willemspoort nabij het JBZ  te ’s-Hertogenbosch.