Stel cookie voorkeur in

BSO Vlijmen (Nieuw!)

Zitten je kinderen in Vlijmen, Nieuwkuijk of Haarsteeg op school en ben je op zoek naar een leuke BSO? Dan is BSO Vlijmen echt een idee! Gewoon als aanvulling op de BSO waar je al gebruik van maakt of omdat je het fijn vindt dat kinderen na een lange schooldag naar een fantastische plek kunnen met veel groen, ruimte, gezelligheid en speelplezier.

Basisschoolkinderen kunnen hun middagen sportief doorbrengen op het terrein van de Vlijmense hockeyclub VMHC. Meer sporten, bewegen en spelen in de natuur is goed voor kinderen en levert een bijdrage aan hun ontwikkeling op allerlei gebieden. Daarnaast is het ook vooral erg leuk om na school actief te kunnen zijn. De opvang is inclusief het vervoer van scholen in en om Vlijmen naar de bso-locatie.


De locatie 
De opvanglocatie ligt in een groene omgeving: er is een groot grasveld voor de deur, omringd door bomen. Daar kunnen de kinderen naar hartenlust ravotten en buitenspelen. Het pand heeft openslaande tuindeuren met een overdekt terras voor het vakantiegevoel. Ook mogen de kinderen gebruikmaken van de grote sportvelden en een mooi klein oefenveld om met een kleinere groep te sporten. De nieuwe locatie ligt centraal tussen de voetbal- en hockeyvelden.


Bso voor iedereen 
Alle kinderen van vier tot dertien jaar uit Vlijmen en omgeving zijn welkom op BSO Vlijmen. Dit geldt uiteraard ook voor kinderen die geen lid zijn van de voetbal- of hockeyclub. De bso-kosten zijn regulier: ouders betalen, zoals bij elke andere kinderopvangorganisatie, een kleine financiële bijdrage.


Spelen en Sporten 
Als de kinderen binnenkomen, nemen we eerst even de dag door met wat drinken en iets lekkers. Daarna mogen ze kiezen of ze willen buitenspelen of deelnemen aan een sportactiviteit. Hockey en voetbal staan centraal maar er worden ook andere veldsporten aangeboden door onze sportspecialist. Binnenshuis is er van alles te doen. De locatie is van binnen ingericht met allerlei speelplekken voor kinderen.
Zo vind je er een bouwatelier, een huishoek en een Hollandse keukentafel om spelletjes te doen. Er is een ruimte waar kinderen samen kunnen spelen met de tafeltennistafel, airhockey of tafelvoetbal. Voor creatievelingen is er ruimte om creatief aan de slag te gaan en in de keuken kunnen we bakken en kokkerellen.
De loungehoek buiten onder het overdekt terras en met direct uitzicht op het enorme grasveld, maakt de BSO compleet.

BSO Vlijmen volgen op Facebook? Klik hier
Voor Instagram: klik hier


Meer weten of aanmelden? Voor meer informatie of om je kind aan te melden voor BSO Vlijmen, kun je contact opnemen. Tel: 073 631 21 06  |  Mail: info@eigenwijzekinderopvang.nl  |  www.eigenwijzekinderopvang.nl |  Bilderdijkstraat 2c   |  5251 LP  Vlijmen