Stel cookie voorkeur in

Team

Even voorstellen:

 

Ik ben Yvonne en ik ben al bijna vijftien jaar werkzaam bij Eigenwijze Kinderopvang. Hier werk ik met veel plezier! Op dit moment studeer ik voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker om mezelf nog verder te kunnen ontwikkelen. Het werken met kinderen geeft mij een lach op mijn gezicht! Om deel uit te kunnen en mogen maken van hun ontwikkelingsjaren vind ik erg bijzonder, maar het leukste van alles vind ik om samen mét de kinderen te kunnen ontdekken. Ik heb in de afgelopen jaren ervaren dat het ontdekken op vele verschillende manieren kan plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan je eigen talenten ontdekken, maar ook aan het ontdekken van wat je allemaal kunt doen met verschillende spullen en materialen.

Verder ben ik getrouwd en moeder van 2 kinderen, Vic is 6 jaar en Pixie is 3 jaar oud. We wonen met ons gezinnetje in Vlijmen.

Ik heb er ontzettend veel zin in om op de BSO in Vlijmen te gaan werken. Ga je ook met mij mee op ontdekkingstocht?

 

Ik ben Mohamed, 27 jaar oud en woonachtig in Veghel. Ben als sport- en bewegingscoördinator afgestudeerd en werk momenteel al ongeveer 1,5 jaar op BSO Eigenwijze sportpark in Engelen.

Tevens heb ik ook nog een fulltimebaan bij Hutten Catering, hier werk ik als voorman op de afdeling planningen/transport. Ik vind de combinatie heerlijk, zo heb ik veel afwisselend werk. In de ochtenden werk ik bij Hutten en in de middagen ga ik lekker sporten met de kinderen op de BSO.

Nu ga ik dus na de zomervakantie starten op een nieuwe BSO locatie in Vlijmen, waar ik vol met sportieve energie zit te wachten om te beginnen. Ik heb al gezien dat we genoeg faciliteiten hebben om veel te kunnen sporten en bewegen met de kinderen en dat is natuurlijk een van de belangrijkste punten waar ik dan naar kijk. Hebben jullie er ook zin in?? Dan komen we elkaar vast wel tegen op de BSO in Vlijmen.

 

Hoi, ik ben Alec en ik loop momenteel stage bij Eigenwijze Kinderopvang. Ik zorg ervoor dat de kinderen op een leuke manier kunnen sporten! Ik studeer momenteel Sportkunde aan de Han hogeschool. Hier leer ik alles over bewegen en de manieren hoe ik dit kan toepassen. Ik zie er naar uit om gebruik te kunnen maken van de sportfaciliteiten in Vlijmen. Sport is immens groot en er zijn talloze manieren om er plezier aan te beleven. Samen met de kinderen gaan we op ontdekkingstocht om de leukste spellen te vinden! Ik woon in Engelen en zit op hockey in Vlijmen. Ik kijk er naar uit om te gaan werken op de BSO in Vlijmen. Zie ik jouw sportieve kant?

 

Hallo! Mijn naam is Anne en ik ben 21 jaar oud. Ik studeer Pedagogisch Management Kind en Educatie aan de Fontys hogeschool en loop nu ongeveer een jaartje stage bij Eigenwijze. Volgend jaar mag ik mijn stage voortzetten op de nieuwe Speel- en Sport BSO in Vlijmen en daar heb ik heel veel zin in! Toen ik een aantal weken geleden ben gaan kijken bij het nieuwe gebouw kreeg ik er meteen een thuisgevoel, hier heb ik heel wat jaren met veel plezier mogen hockeyen.

Naast mijn passie voor kinderen en hun ontwikkeling vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en breng ik graag tijd met onze kinderen door in de keuken om lekkere tussendoortjes te koken, bakken en bereiden. Doe je mee?

Tot snel!