VAKANTIE CROMVOIRT

Deze zomervakantie heeft BSO Cromvoirt een algemeen thema waarbij we allerlei leuke, leerzame en grappige activiteiten hebben samengesteld in het brede thema EIGENWIJS MET MEDIA

Week 1 is de Kick-off week Challenges. Alle locaties ontvangen per dag een challenge die de kinderen gaan uitvoeren. Aan het einde van iedere dag komt er een Eigenwijze locatiewinnaar uit!
 
Tijdens Week 2 tm 5 is het thema EigenWIJS met Media onderverdeeld in subthema’s waarin we alle vormen van media gaan onderzoeken en zelf gaan ondervinden. We gaan vloggen, werken met You tube, Tiktok-filmpjes, foto’s maken etc. etc.
 
Week 6 Is de Afsluitingsweek van de zomervakantie met hier en daar nog een overlap met het jeugdvakantiewerk.
 
Gedurende week 2 t/m 5 gaan we deelnemen aan externe workshops zoals een Dansworkshop, Fotoshoot, Mad Science, Freerunnen en Lasergamen, het spel Wie is de Mol en nog veel meer. Daarnaast krijgen de kinderen natuurlijk ook alle tijd om dingen te doen die ze zelf nog bedenken. Neem bij mooi weer zeker je badkleding/handdoek mee!
 

In de vakantieweken gaan we deelnemen aan een workshop Freerunning die wordt verzorgd door KoenossSporting. In een twee uur durende clinic gaan de kinderen leren om veilig te springen en te landen. De basistechnieken worden aangeleerd om al een hele coole show neer te zetten voor familie en vrienden. En natuurlijk is er alle weken ook ruimte om lekker buiten te spelen en te sporten.

Check vooral het vakantieprogramma hieronder!

Wij hebben er zin in. Tot in de vakantie!

Team BSO Cromvoirt

*alle foto’s en filmpjes die in deze weken gemaakt worden, zullen alleen gedeeld worden via de beveiligde omgeving van het ouderportaal. Ouders mogen deze niet delen op Social Media

WEEK 1 ↓

KICK-OFF WEEK

Deze week gaan we alle dagen verschillende challenges met elkaar uitvoeren. Op alle BSO locaties van Eigenwijze Kinderopvang worden de challanges uitgevoerd. Aan het einde van iedere dag komt er een Eigenwijze Locatiewinaar uit en wordt er een oorkonde uitgereikt. Dus doe je best!

WEEK 2 ↓

WORLD WIDE WEB

We gaan op internet recepten opzoeken, een BSO-krant opzetten, foto’s maken voor in de BSO krant en op dinsdag gaan we ook nog naar de externe workshop Mad Science. Zij gaan een workshop verzorgen wat alles te maken heeft met licht, kleur en actie! Samen doen we allerlei proefjes en experimenten. 

WEEK 3 ↓

YOUTUBE VS TIKTOK

In deze week gaan we een TikTok dansje oefenen en filmen, gaan we You Tube karaoke doen en een journaal maken en filmen. 

WEEK 4 ↓

SOCIALS

Deze week hebben we op donderdag een Vlogfeest samen met locatie Cromvoirt. Tijdens dit vlogfeest komt Klaar Maus. Klaar is filmmaker en mediacoach en gaat kinderen leren in een veilige omgeving over de leuke en ook minder leuke kanten van Social Media. Tijdens ‘Het Vlogfeest’ krijgen de kinderen tips om zelf video’s te maken. Aan de hand van grappige spelletjes gaan we aan de slag met presentatie. Maar we maken natuurlijk vooral leuke films! Ook gaan we nog diverse Stopmotion filmpjes maken, een fotoshoot houden en snapchatfilters gebruiken.

WEEK 5 ↓

RADIO & TV

We gaan verschillende TV-programma’s doen. Denk daarbij aan bv Marble Mania en Wie is de Mol. Op maandag gaan we een spannend TV-spel naspelen met laserguns, b.v. aan Jachtseizoen.

WEEK 6 ↓

AFSLUITING

IIn de laatste week nemen we deel aan activiteiten van Vakantiejeugdwerk. We gaan onze BSO-krant afronden en vrspreiden. Ook gaan we zwart/wit TV namaken.