VAKANTIE MATRIX

Deze zomervakantie heeft BSO Matrix een algemeen thema waarbij we allerlei leuke, leerzame en grappige activiteiten hebben samengesteld in het brede thema EIGENWIJS MET MEDIA

Week 1 is de Kick-off week Challenges. Alle locaties ontvangen per dag een challenge die de kinderen gaan uitvoeren. Aan het einde van iedere dag komt er een Eigenwijze locatiewinnaar uit!
 
Tijdens Week 2 tm 5 is het thema EigenWIJS met Media onderverdeeld in subthema’s waarin we alle vormen van media gaan onderzoeken en zelf gaan ondervinden. We gaan vloggen, werken met You tube, Tiktok-filmpjes, foto’s maken etc. etc.
 
Week 6 Is de Afsluitingsweek van de zomervakantie met hier en daar nog een overlap met het jeugdvakantiewerk.
 
Gedurende week 2 t/m 5 gaan we deelnemen aan externe workshops zoals een Dansworkshop, Fotoshoot, Mad Science, Freerunnen en Lasergamen, het spel Wie is de Mol en nog veel meer. Daarnaast krijgen de kinderen natuurlijk ook alle tijd om dingen te doen die ze zelf nog bedenken. Neem bij mooi weer zeker je badkleding/handdoek mee!
 

In de vakantieweken gaan we deelnemen aan een workshop Freerunning die wordt verzorgd door KoenossSporting. In een twee uur durende clinic gaan de kinderen leren om veilig te springen en te landen. De basistechnieken worden aangeleerd om al een hele coole show neer te zetten voor familie en vrienden. En natuurlijk is er alle weken ook ruimte om lekker buiten te spelen en te sporten.

Check vooral het vakantieprogramma hieronder!

Wij hebben er zin in. Tot in de vakantie!

Team BSO Matrix

*alle foto’s en filmpjes die in deze weken gemaakt worden, zullen alleen gedeeld worden via de beveiligde omgeving van het ouderportaal. Ouders mogen deze niet delen op Social Media

WEEK 1 ↓

KICK-OFF WEEK

Deze week gaan we alle dagen verschillende challenges met elkaar uitvoeren. Op alle BSO locaties van Eigenwijze Kinderopvang worden de challanges uitgevoerd. Aan het einde van iedere dag komt er een Eigenwijze Locatiewinaar uit en wordt er een oorkonde uitgereikt. Dus doe je best! Op maandag hebben we een openingsborrel met eigengemaakte hapjes. Deze week hebben we ook nog een disco en gaan we speeltuinen bezoeken. 

WEEK 2 ↓

SOCIALS

Deze week maken we alle dagen een vlog over al onze avonturen. We gaan o.a. zelf een selfiestick maken, bekende vloggers bekijken en leuke challenges nadoen. Een bewustwording van Social Media.

WEEK 3 ↓

RADIO & TV

Het thema is Radio en Tv dus gaan we zelf Tv-programma’s maken zoals Heel Holland Bakt, Jongens tegen de Meisjes, we gaan iemand interviewen en zwart/wit TV naspelen.Op dinsdag hebben we een hele spannende activiteit, we gaan namelijk een spel spelen waarbij we laserguns gaan gebruiken. We kunnen hiermee b.v. het Tv-programma Jachtseizoen heel goed nadoen. 

WEEK 4 ↓

WORLD WIDE WEB

Het thema is WorldWideWeb. We gaan met dit thema een quiz spelen met 2 teams, we bekijken Willem Wever en we gaan kijken hoe het vroeger zonder internet was t.o.v. de wereld met internet. Op dinsdag hebben we weer een externe workshop namelijk: Mad Science. Zij gaan een workshop verzorgen wat alles te maken heeft met licht, kleur en actie! Samen doen we allerlei proefjes en experimenten.

WEEK 5 ↓

YOUTUBE VS TIKTOK

Deze week gaan we zelf een TikTok dansje maken, een parcours uitzetten en You Tubers bekijken. Op dinsdag hebben we een vlogfeest samen met locatie Park. Tijdens dit vlogfeest komt Klaar Maus. Klaar is filmmaker en mediacoach en gaat kinderen leren in een veilige omgeving over de leuke en minder leuke kanten van Social Media. Tijdens ‘Het Vlogfeest’ krijgen de kinderen tips om zelf video’s te maken. Aan de hand van grappige spelletjes gaan we aan de slag met presentatie. Maar we maken natuurlijk vooral leuke films!

WEEK 6 ↓

AFSLUITING

In deze laatste week gaan we nog een fantastische disco houden, gaan wel samen film kijken en popcorn eten en gaan we nog proosten op het nieuwe schooljaar.In de vakantieweken gaan we ook nog deelnemen aan een workshop Freerunning die wordt verzorgd door KoenossSporting. In een twee uur durende clinic gaan de kinderen leren om veilig te springen en te landen. De basistechnieken worden aangeleerd om al een hele coole show neer te zetten voor familie en vrienden.