VAKANTIE SLOT

Deze zomervakantie heeft BSO Slot een algemeen thema waarbij we allerlei leuke, leerzame en grappige activiteiten hebben samengesteld in het brede thema EIGENWIJS MET MEDIA

Week 1 is de Kick-off week Challenges. Alle locaties ontvangen per dag een challenge die de kinderen gaan uitvoeren. Aan het einde van iedere dag komt er een Eigenwijze locatiewinnaar uit!
 
Tijdens Week 2 tm 5 is het thema EigenWIJS met Media onderverdeeld in subthema’s waarin we alle vormen van media gaan onderzoeken en zelf gaan ondervinden. We gaan vloggen, werken met You tube, Tiktok-filmpjes, foto’s maken etc. etc.
 
Week 6 Is de Afsluitingsweek van de zomervakantie met hier en daar nog een overlap met het jeugdvakantiewerk.
 
Gedurende week 2 t/m 5 gaan we deelnemen aan externe workshops zoals een Dansworkshop, Fotoshoot, Mad Science, Freerunnen en Lasergamen, het spel Wie is de Mol en nog veel meer. Daarnaast krijgen de kinderen natuurlijk ook alle tijd om dingen te doen die ze zelf nog bedenken. Neem bij mooi weer zeker je badkleding/handdoek mee!
 

In de vakantieweken gaan we deelnemen aan een workshop Freerunning die wordt verzorgd door KoenossSporting. In een twee uur durende clinic gaan de kinderen leren om veilig te springen en te landen. De basistechnieken worden aangeleerd om al een hele coole show neer te zetten voor familie en vrienden. En natuurlijk is er alle weken ook ruimte om lekker buiten te spelen en te sporten.

Check vooral het vakantieprogramma hieronder!

Wij hebben er zin in. Tot in de vakantie!

Team BSO Slot

*alle foto’s en filmpjes die in deze weken gemaakt worden, zullen alleen gedeeld worden via de beveiligde omgeving van het ouderportaal. Ouders mogen deze niet delen op Social Media

WEEK 1 ↓

KICK-OFF WEEK

Deze week gaan we alle dagen verschillende challenges met elkaar uitvoeren. Op alle BSO locaties van Eigenwijze Kinderopvang worden de challanges uitgevoerd. Aan het einde van iedere dag komt er een Eigenwijze Locatiewinaar uit en wordt er een oorkonde uitgereikt. Dus doe je best! In deze eerste en tweede week houden we een voetbaltoernooi, we gaan worstenbroodjes maken en hebben een fantastische discoparty.  

WEEK 2 ↓

YOUTUBE VS TIKTOK

Deze week gaan we diverse foto’s en filmpjes maken van onze activiteiten. Op maandag en dinsdag gaan we een coole TikTok dans instuderen. Daarnaast gaan we op zoek naar nog meer challenges om deze zelf uit te voeren.

WEEK 3 ↓

SOCIALS

We gaan samen een Facebookprofiel aanmaken, gezonde “hashtag”koekjes maken, een snapchatwand maken. Daarnaast komt Kiek-Je Vlijmen voor een echte fotoshoot. Met mooie kleding aan ( die mag je van thuis meebrengen of verkleedkleren), prachtige make-up en haren zijn we klaar om op de foto te gaan voor de cover van Vogue of je Insta-profiel!

WEEK 4 ↓

RADIO & TV

Verder doen we deze week het spel de Alleskunner en gaan we lekkere hapjes maken, doen we het bevroren T-shirtspel en Post-it spel. We gaan op donderdag een spannende activiteit met laserguns doen. We kunnen hiermee b.v. het Tv-programma Jachtseizoen heel goed nadoen. 

WEEK 5 ↓

WORLD WIDE WEB

Deze week gaan we een wereldbol knutselen, een heerlijke cupcakechallenge houden en een natuurspeurtocht doen. Op maandag komt Mad Science een workshop verzorgen in het kader van Licht,Kleur,Actie!

WEEK 6 ↓

AFSLUITING

In deze laatste week gaan we een Movieday houden, soep maken, Oud Hollandse spelen doen en mooie foto’s en fimpjes doorsturen.