VAKANTIE SPORTPARK

Deze zomervakantie heeft BSO Sportpark een algemeen thema waarbij we allerlei leuke, leerzame en grappige activiteiten hebben samengesteld in het brede thema EIGENWIJS MET MEDIA

Week 1 is de Kick-off week Challenges. Alle locaties ontvangen per dag een challenge die de kinderen gaan uitvoeren. Aan het einde van iedere dag komt er een Eigenwijze locatiewinnaar uit!
 
Tijdens Week 2 tm 5 is het thema EigenWIJS met Media onderverdeeld in subthema’s waarin we alle vormen van media gaan onderzoeken en zelf gaan ondervinden. We gaan vloggen, werken met You tube, Tiktok-filmpjes, foto’s maken etc. etc.
 
Week 6 Is de Afsluitingsweek van de zomervakantie met hier en daar nog een overlap met het jeugdvakantiewerk.
 
Gedurende week 2 t/m 5 gaan we deelnemen aan externe workshops zoals een Dansworkshop, Fotoshoot, Mad Science, Freerunnen en Lasergamen, het spel Wie is de Mol en nog veel meer. Daarnaast krijgen de kinderen natuurlijk ook alle tijd om dingen te doen die ze zelf nog bedenken. Neem bij mooi weer zeker je badkleding/handdoek mee!
 

In de vakantieweken gaan we deelnemen aan een workshop Freerunning die wordt verzorgd door KoenossSporting. In een twee uur durende clinic gaan de kinderen leren om veilig te springen en te landen. De basistechnieken worden aangeleerd om al een hele coole show neer te zetten voor familie en vrienden. En natuurlijk is er alle weken ook ruimte om lekker buiten te spelen en te sporten.

Check vooral het vakantieprogramma hieronder!

Wij hebben er zin in. Tot in de vakantie!

Team BSO Sportpark

*alle foto’s en filmpjes die in deze weken gemaakt worden, zullen alleen gedeeld worden via de beveiligde omgeving van het ouderportaal. Ouders mogen deze niet delen op Social Media

WEEK 1 ↓

KICK-OFF WEEK

Deze week gaan we alle dagen verschillende challenges met elkaar uitvoeren. Op alle BSO locaties van Eigenwijze Kinderopvang worden de challanges uitgevoerd. Aan het einde van iedere dag komt er een Eigenwijze Locatiewinaar uit en wordt er een oorkonde uitgereikt. Dus doe je best! We gaan ook slijm en tarte tartin maken, een speurtocht doen en Figs Fotografie doen.

WEEK 2 ↓

RADIO & TV

Woensdag, donderdag en vrijdag spelen we op onze eigen locatie spellen van TV na zoals bijv. Jachtseizoen. Daarnaast gaan we elke dag een van de TV-spellen spellen: Ik Hou van Holland spelen, Heel Holland Bakt flamkuchen, Raad het Liedje en Wie ben ik spelen.

WEEK 3 ↓

WORLD WIDE WEB

WorldWideWeb: In deze week veel verschillende activiteiten zoals: een voetbaltoernooi, een Kahoot-quiz, aardbeientiramisu maken, ranja pong spelen, schildpadden knutselen, spel Spons, water en vuur én een biosmiddag. Ook komt op maandag de externe workshop Mad Science.  Zij gaan een workshop verzorgen wat alles te maken heeft met licht, kleur en actie! Samen doen we allerlei proefjes en experimenten. 

WEEK 4 ↓

YOUTUBE VS TIKTOK

We gaan bouwen met suikerklontjes. We maken een foodvlog croissant maken, gaan geocachen, een cupcakewedstrijd houden, bomen wisseltikkertje spelen en nog veel meer. De kinderen gaan al deze activiteiten filmen ivm het thema You Tube/Tiktok.  

WEEK 5 ↓

SOCIALS

Deze week krijgen we op dinsdag een externe workshop Leren Vloggen. Tijdens dit vlogfeest komt Klaar Maus. Klaar is filmmaker en mediacoach en gaat kinderen leren in een veilige omgeving over de leuke en ook minder leuke kanten van Social Media. Tijdens ‘Het Vlogfeest’ krijgen de kinderen tips om zelf video’s te maken. Aan de hand van grappige spelletjes gaan we aan de slag met presentatie. Maar we maken natuurlijk vooral leuke films!

WEEK 6 ↓

AFSLUITING

In de laatste week gaan we hutten bouwen en verven, spijkerplankjes maken, mini appeltaartjes bakken, een hindernisbaan doen, lasergamen en oudHollandse spelletjes doen.