Veelgestelde vragen

Dit is K3f8a66cf

U kunt de tarieven vinden op de website onder het kopje 'Locaties' en dan onderaan de pagina ziet u de tarieven staan.

Nee, wij bieden geen flexibele opvang aan. Wij hebben alleen vaste dagopvang.

Deze is te vinden in het contract van uw kind,  in het ouderportaal of op de website via het kopje 'Locaties'.

Het is helaas niet mogelijk dagen te ruilen. Wij werken met bonusdagen. U kunt meer informatie betreft de bonusdagen terug vinden in de informatiebrochure. 

Het afnemen van incidentele opvang is niet mogelijk. Wij werken met bonusdagen. U kunt (mits mogelijk) een bonus dag inzetten. U kunt meer informatie betreft de bonusdagen terugvinden in de informatiebrochure.

U kunt deze vinden door in te loggen op het ouderportaal. U gaat naar het kopje 'contracten'. U kunt hier uw contract vinden. Naast het contract is het downloaden van het ''overzicht maandelijkse kosten'' aan te raden. Hier staan alle benodigde gegevens duidelijk op.

Wij zijn 51 weken per jaar open. Op 24 december sluiten wij om 16:30 uur, wij zijn dan gesloten t/m 1 januari. Tijdens nationale feestdagen zijn wij gesloten, op 5 mei zijn wij eens per 5 jaar gesloten (2025 weer).

2 weken voor de plaatsing van uw kind zal er een gesprek worden ingepland door de Senior van de desbetreffende locatie. Dit wordt zo kort op de plaatsingsdatum gedaan, zodat wij het ritme van uw kind zo goed mogelijk over kunnen nemen.